Персонал Житомир: резюме та пошук співробітників в Житомирі, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в Житомирі швидко, шукаю резюме в місті Житомир.

Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в Житомирі. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в Житомирі, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в Житомирі!

Резюме: Технолог мясного виробництва (Житомир)

  • Дата додавання:
  • Зарплата:
  • Місто: Житомир
  • Досвід роботи: 0 рок. міc.
  • Графік роботи: полный рабочий день
  • Стать: женский

Досвід роботи

    <p>Демова Вікторія Вікторівна </p>
    <p>Технолог ковбасного виробництва </p>
    <p>Повна зайнятість. </p>
    <p>Вік: 32 роки
    </p>
    <p>Місто: Бар
    </p>
    <p><br /></p>
    <p>Досвід роботи:</p>
    <p> </p>
    <p>Технолог ковбасного цеху </p>
    <p>з 10.2014 по жовтень 2020 г (6 років) </p>
    <p>АТ «ABD Georgia» (Підприємство з свинарства та виробництва </p>
    <p>м'ясопродукції) пізніше ТОВ «Грузинський дім»
    </p>
    <p>-Контроль виробничими та технологічними процесами.
    </p>
    <p>- Контроль якості сировини вихідної сировини та готової продукції.
    </p>
    <p>-Контроль за дотриманням технології виробництва на всіх стадіях </p>
    <p>виготовлення продукції.
    </p>
    <p>- Разробка рецептур та технологій виготовлення нових видів продукції.
    </p>
    <p>- Розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт.
    </p>
    <p>- Впровадження системи HACCP (iso 22000) на виробництво </p>
    <p><br /></p>
    <p>Головний технолог ( виконуюча обов'язки головного технолога)
    </p>
    <p>з 03.2016 по 02.2017 г (11 місяців)
    </p>
    <p>АТ «ABD Georgia» (Підприємство з свинарства та виробництва м'ясопродукції)
    </p>
    <p>Розробка і впровадження нових видів продукції. Контроль і організація
    </p>
    <p>виробничими процесами.</p>
    <p><br /></p>
    <p>Головний технолог мясного виробництва
    </p>
    <p>з 05.2021 по червень 2022 г( 1 рік)
    </p>
    <p>ТОВ «Виробничо- торгівельна компанія «Грузинський дім»
    </p>
    <p>- Організація технологічного циклу з переробки мяса.
    </p>
    <p>- Разробка технологічного процесу виготовлення та впровадження нових видів
    </p>
    <p>продукції.
    </p>
    <p><br /></p>
    <p>Вища освіта
    </p>
    <p>2007-2014 – Національний університет біоресурсів і природокористування
    </p>
    <p>України.
    </p>
    <p>Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за спеціальністю
    </p>
    <p>Технолог, Київ
    </p>
    <p><br /></p>
    <p>Особисті якості:
    </p>
    <p>Комунікабельна, відповідальна, дисциплінована, маю організаторські
    </p>
    <p>здібності.
    </p>
    <p>Знання мов: українська.<br /></p>
    <p>Володіння комп’ютером: робота з пакетами офіс XP (Word, Excel).
    </p>
    <p><br /></p>
    <p>Рекомендації:
    </p>
    <p>Генеральний директор компанії «Грузинський дім"
    </p>
    <p>Хохлова Евгенія ном.тел +380504718315</p>

    Відкрити контакти

    Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua

    Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua








    Jobs.ua рекомендує переглянути: