Персонал Житомир: резюме та пошук співробітників в Житомирі, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в Житомирі швидко, шукаю резюме в місті Житомир.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в Житомирі. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в Житомирі, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в Житомирі!
<p>Демова Вікторія Вікторівна </p>
<p>Технолог ковбасного виробництва </p>
<p>Повна зайнятість. </p>
<p>Вік: 32 роки
</p>
<p>Місто: Бар
</p>
<p><br /></p>
<p>Досвід роботи:</p>
<p> </p>
<p>Технолог ковбасного цеху </p>
<p>з 10.2014 по жовтень 2020 г (6 років) </p>
<p>АТ «ABD Georgia» (Підприємство з свинарства та виробництва </p>
<p>м'ясопродукції) пізніше ТОВ «Грузинський дім»
</p>
<p>-Контроль виробничими та технологічними процесами.
</p>
<p>- Контроль якості сировини вихідної сировини та готової продукції.
</p>
<p>-Контроль за дотриманням технології виробництва на всіх стадіях </p>
<p>виготовлення продукції.
</p>
<p>- Разробка рецептур та технологій виготовлення нових видів продукції.
</p>
<p>- Розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт.
</p>
<p>- Впровадження системи HACCP (iso 22000) на виробництво </p>
<p><br /></p>
<p>Головний технолог ( виконуюча обов'язки головного технолога)
</p>
<p>з 03.2016 по 02.2017 г (11 місяців)
</p>
<p>АТ «ABD Georgia» (Підприємство з свинарства та виробництва м'ясопродукції)
</p>
<p>Розробка і впровадження нових видів продукції. Контроль і організація
</p>
<p>виробничими процесами.</p>
<p><br /></p>
<p>Головний технолог мясного виробництва
</p>
<p>з 05.2021 по червень 2022 г( 1 рік)
</p>
<p>ТОВ «Виробничо- торгівельна компанія «Грузинський дім»
</p>
<p>- Організація технологічного циклу з переробки мяса.
</p>
<p>- Разробка технологічного процесу виготовлення та впровадження нових видів
</p>
<p>продукції.
</p>
<p><br /></p>
<p>Вища освіта
</p>
<p>2007-2014 – Національний університет біоресурсів і природокористування
</p>
<p>України.
</p>
<p>Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за спеціальністю
</p>
<p>Технолог, Київ
</p>
<p><br /></p>
<p>Особисті якості:
</p>
<p>Комунікабельна, відповідальна, дисциплінована, маю організаторські
</p>
<p>здібності.
</p>
<p>Знання мов: українська.<br /></p>
<p>Володіння комп’ютером: робота з пакетами офіс XP (Word, Excel).
</p>
<p><br /></p>
<p>Рекомендації:
</p>
<p>Генеральний директор компанії «Грузинський дім"
</p>
<p>Хохлова Евгенія ном.тел +380504718315</p>